Synes du også, din klassekammeraters iPhones af og til er lidt kedelige? Helt basic uden noget personligt. Tænker du, at du vil gøre noget andet? Den måde, du skiller dig ud på, er med fedt tilbehør. Tilbehøret er nemlig det, der gør din telefon til din egen. Det, der gør, at du kan se, hvilken en, der er din. Måske et fedt cover, som viser noget fedt om en interesse? Det kan være e-sport eller dit store idol. Et cover beskytter desuden din telefon, når du er ude i frikvarterene, eller hvis telefonen slipper ud af lommen. Det kan også være, at du altid gerne vil have strøm på din iPhone. Skal I køre en lang tur eller på ferie? Tilbehør er svaret, så du beholder en fuld opladning på telefonen.

Covers og etuier er enormt fede og praktiske

Der er det med iPhones, at de er den flotteste telefon, så mange har en. Det betyder, at de hurtigt ligner hinanden. Prøv at tage et kig i dit klasselokale og se, hvor mange telefoner, der ligner hinanden. Mange, ikke? Du skiller dig ud, hvis du vælger et fedt cover, som ingen andre har. Det kan være praktisk, hvor du kan have sygesikring og hævekort i med fedt læder eller andet materiale. Det kan også være med dit idol. Måske Billie Eilish eller Device? Få det på coveret og gør din telefon til din egen via iphoneluppen.

Hold gang i telefonen på farten

Nogle gange sidder du nok i bilen med dine forældre, og for at få tiden til at gå spiller du mobilspil. Det kræver bare en masse strøm, så du løber tør. En oplader til bilen sørger for, at du kan fyre den af med både spil, musik og film på farten. Hvis du også vil have strøm bagefter, kan du det med en powerbank.

 

Denne artikel er sponsoreret