Dette indhold er sponsoreret

Flere og flere danskere har en app på telefonen hvorpå de kan lytte til lydbøger. Dette er uanset hvilken aldersgruppe, som du befinder dig i. Har du endnu ikke en lydbogs-app på din telefon? Så opridser vi herunder flere fordele, som kan få dig overbevist.

Der er mange lydbog-apps på markedet. Du har sikkert hørt om Mofibo og nogle af dens konkurrenter. Allelydbogapps.dk har samlet alle et detaljeret overblik over tjenesterne, hvor du kan få en oversigt over priser og abonnementstyper. Lige nu kan du fx læse om de 30 dage gratis, som Mofibo tilbyder.

Alt samlet ét sted

I en lydbogs-app er alt samlet ét sted – dette vil sige at du kan finde nærmest alle slags romaner – uanset om det er krimiromaner, børnebøger, true crime, erotiske noveller eller noget helt femte, som du er på udkig efter. Mange af appsene har en overskuelig oversigt hvor du kan sortere i al indholdet, og hurtigt finde det, som du søger.

Desuden kan du have bogen med dig overalt, så længe du bare har din smartphone i hånden. Dette kan eksempelvis være på den lange togtur, mens du slår græsset eller ligger på en solseng nede i syden.

Billigere end den trykte bog
Én af de allerstørste fordele ved lydbøger er også at de er billigere end den trykte udgave. Streaming som foregår via lydbog-apps, giver dig mulighed for at lytte ubegrænset til lige præcis de bøger som du ønsker. Derudover har de også ofte de allernyeste bøger i deres samling.

Det kan altså hurtigt betale sig at tegne et abonnement på fx Mofibo eller en af de andre tjenester til omtrent 100 kr. om måneden. En hurtig hovedregning viser at hvis du blot læser én enkelt eller to bøger i måneden så er disse penge tjent hjem igen.

Bliv endnu klogere på lydbøger ved at give allelydbogapps.dk et besøg.