Dette indhold er sponsoreret

At køre gokart er ofte en af de mest populære aktiviteter at begive sig i kast med, når venner mødes og skal have en sjov dag i hinandens selskab.

Gokart har nemlig det hele. Det er noget, alle kan finde ud af, det er sjov, der er et element af konkurrence og det er en aktivitet, som man ikke bare prøver hver dag.

Der kan dog være stor forskel på oplevelsen, alt afhængigt af om man kører indenfor eller på en udendørs bane. Dertil er banens udformning naturligvis også vigtig at tage i betragtning.

Vi anbefaler, at man kører gokart på en åben bane. Årsagen skal findes i, at det er den oplevelse, der er mest ”ægte” i forhold til et rigtigt racerløb. Dette fordi at banen både kan være tør eller våd, samt at man har et andet overblik.

Hos Vandel Gokart har man fornøjelsen af en bane på 900 meter med 14 sving – herunder et Nascar sving med hældning, som er vigtigt at komme ordentligt ind og ud af.

Vandel Gokart har dog også andre gode grunde til at besøge netop deres bane. F.eks. tuner de deres gokarts, så de stadig er hurtige og sjove på trods af at have ekstra sikkerhedsudstyr. Havde man ikke tunet motoren ville den vægt sløve gokarten, men med de ekstra hestekræfter til rådighed er der stadig stor power. Besøg vandelgokart.dk og se deres video, hvor banen præsenteres.

Også andre aktiviteter

Gokart er naturligvis det største tiltrækningsplaster hos Vandel Gokart, men der er faktisk også andre gode grunde til at ligge vejen forbi. Du kan nemlig også prøve en spændende simulator eller prøve kræfter med fodboldgolf. Begge dele kan bookes separat eller sammen med en tur ud at gøre gokart.

Særligt for dem, der er afsted som en gruppe, er dette en glimrende mulighed for at få afprøvet flere spændende ting uden at måtte køre langt efter det. Dertil kan der naturligvis arrangeres lidt sandwich og sodavand.