ANNONCE

Savner du at have flere penge til opsparing og fornøjelser? Så er det f.eks. en god idé at kigge på nogle af dine faste udgifter såsom varme. Måske har du nemlig mulighed for at spare penge på dit varmeforbrug.

Her får du tips til, hvordan du sparer penge på dit varmeforbrug, hvis du har et pillefyr.

Sammenlign priser på træpiller

Der går rigtig mange træpiller til i løbet af et år, når du varmer din bolig op ved hjælp af et pillefyr. Derfor gør det også en rigtig stor forskel, hvis du sparer blot et lille beløb, hver gang du køber træpiller til dit fyr.

Det er en rigtig god idé at sammenligne priser på træpiller, så du har mulighed for at finde nogle gode priser og gode tilbud. Det er nemlig slet ikke sikkert, at det er bedst at købe træpiller, der hvor du gør det nu. Der er masser af træpiller i sublim kvalitet til gode priser, hvis du tager dig tid til at finde det.

Når det kommer til varme og forbrug, så er der ikke nogen måde, hvorpå du pludselig sparer et stort beløb på dit varmeforbrug for én dag til en anden. Det handler om at finde på små forbedringer hele tiden, så du i det store billede alligevel ender med at spare nogle penge.

Begræns dit varmeforbrug til daglig

Der er ingen, der siger, at du behøver at tænde for din varme, så snart det er køligt udenfor. Hvis du begynder at være opmærksom på, hvornår det faktisk er nødvendigt at tænde for din varme, så sparer du garanteret også på dit forbrug.

Hvis der er køligt i din bolig, er det måske ikke nødvendigt, at du skruer fem grader op. Måske er det rigeligt at starte med en enkelt eller to.