Over halvdelen af året 2020 er gået, hvor meget har stået stille, og diverse nyheder og udgivelser er blevet rykket. Diverse film har fået udskudt deres premieredatoer, hvilket har givet et globalt publikum en del at se frem til. Herudover vil du kunne se frem til starten på et nyt netværk, samt nye spillekonsoller, der vil sætte nye standarder for fremtiden. Læs med, når vi viser dig 3 ting du kan se frem til, for resten af 2020.

Film

Når det kommer til film og serier, vil der være en del at se frem til – og også mere end hvad vi kan dække i denne artikel. Derfor fremhæver vi 2 film vi ser frem til i 2020.

Den første film vi vil fremhæve, er den nyeste film i rækken af klassikere, fra agent 007, James Bond. Her får du den 25. film i rækken, med titlen ’No Time To Die’. Filmen varer hele 2 timer og 43 minutter, og er igen med Daniel Craig i hovedrollen. I filmen skulle Bond være stoppet som MI6 agent, og nyde et afslappet liv, der dog bliver afbrudt når en gammel ven, Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Filmen får premiere i danske biografer den 12. november.

Den næste film vi gerne vil fremhæve, er filmen ’Tenet’, der er den nyeste film fra den kendte instruktør Christopher Nolan. Her får du en film, hvor én mand kæmper for verdens overlevelse. Han rejser igennem en mørk verden fuld af spionage, der bevæger sig ud over grænserne for tid, som vi kender det. Filmen får premiere den 26. august.

5G netværk

Du vil også kunne se frem til et kommende 5G netværk, der er i gang med at blive testet, og forventes klart mod slutningen af 2020. Den nye mobilteknologi vil gøre det muligt at få lynhurtigt internet på enheder der tillader 5G netværk.

Det vil være langt fra alle der vil have adgang til 5G fra start, hvor mange stadig vil skulle udnytte 4G internettet, der vil være dominerende i de kommende år.

5G internettet er uden tvivl en spændende udvikling af netværk, men indtil videre mest for fagfolk. Derfor skal det siges, at vi i 2020 kun kommer til at se første spadeskridt i denne udvikling.

Playstation 5 og Xbox Series X

Til sidst kigger vi på to spillekonsoller, i form af Playstation 5 og Xbox Series X, der begge forventes lanceret i 4. kvartal af 2020.

Her får du 2 maskiner, der er blevet optimeret i forhold til fart og ydeevne, med opgraderinger inden for grafik, hastighed, støjniveau og kølingssystem.

Ud over opgraderinger på performance, får du også 2 nye designs, med opgraderede controllere, og nok udgange til at dække dit behov.

Xbox beskriver deres maskine som den kraftigste konsol nogensinde, hvilket kun giver tårnhøje forventninger når den lanceres, som nævnt, i 4. kvartal af 2020.