Som forælder er der nok at tage stilling til hver eneste dag. Derfor kan det alligevel være godt at stoppe op nogle gange og stille sig selv de mest basale spørgsmål, for hvad skal dit barn for eksempel have på i børnehaven, når de ikke har mor eller far i nærheden til at klæde dem om eller skifte deres tøj, hvis det skulle blive nødvendigt?

Giv dit barn godt overtøj på

I de fleste børnehaver er det vigtigt, at børnene får lov til at lege udenfor. Derfor er det også vigtigt, at børnene kan få det rigtige tøj på til at opholde sig udenfor.

Du skal give dit barn tøj på, som kan holde til at blive både vådt og beskidt. Det skal altså også være noget, der er nemt at vaske efterfølgende. Derudover skal dit barn også have mulighed for at bevæge sig frit.

En af de klassiske valg til udebørn er flyverdragter, og det er da også, fordi det er et enormt praktisk valg, som lever op til alle de ovenstående kriterier.

Pænt tøj under flyverdragten

Hvis du, som forælder, også går op i, at dit barn ser smart og stilrigtig ud, når flyverdragten kommer af, så er der bestemt også gode muligheder for at finde både pænt og praktisk tøj. Det kan du blandt andet få hos Luxkidz, som er en baby og børnetøjsbutik med fingeren på pulsen.

Du kan nemlig sagtens sammensætte et outfit til dit barn, som kan være behageligt at have på og at gå rundt i en hel dag, og som samtidig ser godt ud.

Det er selvfølgelig altid en god idé at have en smule skiftetøj til at ligge i en pose, så der er noget at trække i, hvis dit barn skulle spilde på sig eller falde i en vandpyt og blive våd.