Annonce

Elsker du også at bruge tiden foran computerskærmen og game løs? Så ved du formentlig også, at fornøjelsen bliver markant bedre med snacks ved din side. Det går nærmest bare hånd i hånd.

Når du rigtig skal hygge igennem, så er det nærmest en nødvendighed at have nogle nemme snacks klar, som ikke kræver meget forberedning. Dette er både hvis du sidder foran skærmen alene eller har inviteret nogle venner over til en vaskeægte gameraften.  

Udskift de usunde snacks med de sunde

Man kan hurtigt ryge i en fælde, som byder på energidrikke, chips og lækkert slik. Men snacks behøves ikke altid at være det usunde. Hvad med at skifte de klassiske usunde snacks ud med noget mere sundt?

  • Blåbær er superlækre i sensommeren.  De er propfyldt med antioxidanter, som er gode for vores sundhed. De sætter et positivt aftryk på både krop og velvære. Er du bosat nær Faxe eller omegn, så er der mulighed for blåbær selvpluk. Ved Feddet Strand Resort kan du gå oplevelse i deres mange blåbærbuske, hvor du kan plukke spandevis af smagfulde blåbær. Prøv blåbær selvpluk på Feddet. Så har du til de mange næste gameraftener.

  • Man kan diskutere hvorvidt nødder er sunde eller usunde i store mængder. Men de indeholder altså en lang mængde af næringsstoffer, som er gode for vores krop. Udforsk de mange forskellige nødder – måske finder du din næste yndlingssnacks. Det kan både være hasselnødder, macadamianødder, pistacienødder og meget mere.

Husk drikkevarerne

Man kan godt blive en smule tør i halsen af alle disse snacks. Hav derfor altid nogle kolde drikkevarer klar. Afholder du en gameraften for dine bedste venner, så er det vigtigt, at du stiller nogle forskellige drikkevarer klar, så der er noget til enhver smag. I kommer formentlig til at sidde oppe hele natten, så hav gerne et stort sortiment på køl.