Dette indhold er sponsoreret

Bæredygtighed fylder mere end nogensinde før, og rigtig mange af os gør vores for at leve mere klimavenligt.

Kunne du godt tænke dig at gøre endnu mere, eller ved du ikke, hvordan du bliver en mere miljøvenlig forbruger? Så kan du med fordel læse med videre. Her får du nemlig 3 gode råd til, hvordan du kan agere mere klimavenligt.

Kør’ på ferie i en lejet bil

Har du planer om at rejse inden for den nærmeste fremtid? Særligt flyrejser er en af de helt store klimasyndere, fordi fly udleder en hel masse CO2. Derfor gør du klogt i at undersøge dine muligheder for alternativ transport til feriedestinationen.

For eksempel er der mange, der lejer en bil, når det er ferietid. Der findes mange billige biludlejningsfirmaer, og hvis du ønsker det, kan du vælge at leje en af de mere klimavenlige biler. Tjek siden her, hvis du ønsker et overblik over dine muligheder for billeje til ferien.

Køb mindre tøj

Mange af os har tendens til at foretage en del impuls- og fejlkøb, når vi shopper. Det resulterer i, at klædeskabet bugner med tøj, vi egentlig ikke går med. Det er ikke en bæredygtig måde at handle på, da tøjindustrien bruger store mængder vand og energi under produktionen. Det er derfor en god idé at købe mindre tøj, hvis du vil være en mere klimavenlig forbruger. Har du brug for nyt tøj, kan du alternativt tage et kig i din nærmeste genbrug.

Spar på dit plastikforbrug

Tænker du over dit brug af plastik i løbet af en dag? Det løber hurtigt op. Du kan heldigvis spare plastikken i adskillige situationer i dagligdagen.

Her er et par gode fif til at minimere dit plastikforbrug:

  • Medbring din egen genanvendelige indkøbspose, når du skal handle ind.
  • Medbring din egen drikkedunk fremfor at købe nye plastikvandflasker hver gang, du er tørstig.