ANNONCE

I dag når vi snakker om leasing af biler, er det nok ikke noget, som du tænker nærmere over. Det er blevet meget almindeligt at lease en privatbil fremfor at købe den, men denne holdning til leasingbiler skal vi ikke mange år tilbage for at udfordre. For måske 15-20 år siden var leasingbiler forbeholdt de velhavende, da det ofte var dyre og eksklusive biler, som kunne være en leasingbil. Senere begynde flere erhvervsbiler, at blive til leasingbiler. Det gjorde det nemmere i forhold til firmabiler, da virksomheden dermed ikke skulle lægge hele købesummen for flere biler med det samme, men kunne betale et månedlig beløb. Som nævnt først, er bil leasing heldigvis blevet noget for alle.

Fordelene ved privatleasing

For det første, er der generelt mange fordele ved at benytte sig af privatleasing fremfor at købe en bil. Er du én af dem, som gerne vil eje alt du har, så er leasing nok ikke noget for dig, men tænker du derimod, at 250.000 kr. er mange penge at låne til et bilkøb, ja så læs lige med videre. En af fordelene, udover den økonomiske fordel med at du ikke skal låne penge, ved leasing af bil er, at du kan skifte bilen ud hver fjerde år og dermed få lov at prøve en masse biler af. Derudover er service ofte en del af pakken, så du skal heller ikke tænke over eventuelle værkstedsregninger.

De mange muligheder

Nærmest lige meget hvilken bil, som du har forelsket dig i nede ved bilhandleren, så kan du få lov til at privatlease bilen. Bil leasing er dermed ikke kun for store eller dyre biler, men også hvis du ønsker dig en lille by bil. Er du blevet interesseret i leasing af bil? Så læs meget mere om mulighederne, priserne og rådene on leasing af bil for private.