Er du også vild med E-sport og gaminguniverset, så kommer vi her med nogle gode tips til, hvordan du kan følge med, når nogle af verdens bedste mødes til de største turneringer i verden. Det kan også være, at du bare gerne vil blive bedre til dine egne spil eller også få lidt spænding ind i hverdagen ved at lave et eller flere odds på forskellige E-sportsdeltagere. Denne sportsgren har i de sidste 10 år oplevet en markant fremgang i både popularitet og økonomi, da mange sponsorer har fået en stor interesse for denne sportsgren.

E-sport bruges om professionelle computerspillere, der i dag dyster i store turneringer verden over. Der er både mange penge at vinde og en stor prestige forbundet med en sejr i disse turneringer, og sportsgrenen vokser sig kun større og større. Hvis du er vild med E-sport, er der flere muligheder for dig, hvis du gerne vil følge med, når nogle af verdens bedste mødes. Læs med videre for at blive klogere på mulighederne.

Twitch

I de senere år er Twitch også blevet en velkendt website hos mange, der er engagerede i gaming og computerspil. Twitch er en platform med livestreaming fra både computerspil, men også meget andet, og her kan du ofte se nogle af verdens bedste spille. Tilbage i 2011 blev Twitch oprettet, og på kun fire år blev det til det fjerdestørste website i USA, hvis man måler på Twitchs datamængde. Kun Apple, Google og Netflix slår Twitch, og derfor har denne website en kæmpe succes. Du kan altså se en masse dygtige spillere spille de velkendte computerspil, samtidig med at du kan chatte med andre, der streamer det samme spil. Der bliver i dag også streamet blandt andet NFL på Twitch, som kommer i kølvandet på en aftale mellem NFL og Amazon, som ejer Twitch.

Youtube

Hvis ikke du har brug for at se de livestreamede computerspil, hvor du kan chatte med andre, men måske bare vil se, hvordan du nemmere kommer igennem dit eget computerspil, så er det måske YouTube, du skal tage i brug. YouTube rummer mange millioner af forskellige videoer fra private brugere, og du kan finde et utal af videoer, hvor dygtige gamere viser dig, hvordan du skal gennemføre en bestemt del af et spil. Du kan også se videoer fra gamle turneringer, hvor gamerhold mødes og kæmper om den prestigefyldte titel.

Turneringer på TV eller streaming

Hvis du gerne vil se de store turneringer, så har du også muligheden for det, selvom de bliver afholdt på den anden side af jorden. I dag er det nemlig muligt enten at streame de store turneringer eller følge med i fjernsynet. Turneringer er lidt en anden oplevelse end for eksempel livestreaming på Twitch, da du både ser computerskærmens billede, men også får holdets reaktioner og den gode stemning med. Denne oplevelse er god, hvis du både vil have spænding, underholdning og måske holde med dit yndlingshold igennem hele turneringen. Du kan også oddse på disse turneringer, hvilket kan være med til at øge spændingen – for så er der for alvor noget på spil for både dit yndlingshold, men også for dig.