Hvordan vælger du det rette internet? Nemt er det at se tilbud på så og så mange data om måneden, men hvad der konkret er det rette tilbud for dig, kan hurtigt blive en videnskab. Hvor mange megabit i sekundet skal du bruge? Skal der være en bindingsperiode eller ej? Hvilken type internet skal du overhovedet vælge – telefonstik, kabel, fibernet eller mobilt bredbånd? Lær at vælge det rette her.

Internet priser med eller uden oprettelse

Internet priser er for mange et logisk sted at starte deres søgen efter rette internet. Du snyder dog dig selv ved blot at se på, hvad du skal betale om måneden. For internet udbydere har tit og ofte forskellige priser ved oprettelse, hvor det nogle steder er gratis, mens du ved andre skal betale 200-300 kr. Hvor det nok ikke virker som mange penge uanset hvad, kan beløbet være rart at slippe for.

Ønsker du en bindingsperiode?

Som sagt er bindingsperioden værd at skele til, da billig internet med lang bindingsperiode kan gøre, at du alt i alt ender med at punge ud for mere end ved et lidt dyrere internet uden binding, hvis du vælger hurtigt at skifte internetudbyder igen. Mange tilbud på billigt internet har ingen periode, hvor du binder dig. Andre kan have omkring seks måneder, hvilket er meget for en skuffet kunde.

Hvilken type internet kan du få?

Hvilken type internet skal du så vælge? Langt de fleste hjem har telefonstik, og via dit telefonstik kan du få internet, så den løsning er du i hvert fald forundt. Har du et antennestik, så kan du i stedet vælge kabelnet, og har du fibernet, hvilket mange hjem ikke har, kan du få hurtigt og godt internet.

Udbydere af billigt internet er der mange af, og det gælder bare om at tjekke dine muligheder.