Dette indhold er sponsoreret

Trænger du til en pause fra hverdagens stress og jag, og kunne du godt tænke dig en oplevelse lidt udover det sædvanlige? Så tag på en overlevelsestur – enten selv eller med familien. Det er sundt indimellem at komme væk fra vante omgivelser, og det lader dig slippe stressen i kroppen. Læs med videre og find ud af, hvordan du let kan stable en overlevelsestur i det fri på benene.

Planlæg selve turen

En overlevelsestur i det fri kræver planlægning. I hvert fald hvis du vil være garanteret en vellykket tur uden for mange problemer undervejs. Du skal eksempelvis have styr på følgende:

  • Hvordan vil du lave mad?
  • Hvor er der mulighed for overnatning?
  • Hvilket udstyr er der brug for?

Lad tøjmærket 5.11 Tactical være en del af din tur

Du kan ikke tage af sted på overlevelsestur i dit hverdagstøj. Lad i stedet det amerikanske brand 5.11 Tactical være en del af din tur. 5.11 producerer alt indenfor praktisk udendørsbeklædning, så du kan finde alt, hvad hjertet begærer lige fra jakker, rygsække, bukser med mere. Brandet 5.11 sætter sin lid til at producerer holdbart, vandtæt og funktionelt tøj til ethvert formål. Derfor er tøj fra 5.11 et oplagt valg til din udendørs beskæftigelse, hvad end det er vandretur, jagt, overlevelsestur eller noget helt andet.

Find på aktiviteter, du kan lave, mens du er afsted

Har du svært ved at lægge mobilen fra dig i det daglige? Så forsøg at pakke mobilen langt væk, så længe du er afsted på tur i det fri. Det er en rigtig god øvelse, der lærer din hjerne, at det er helt okay ikke at være opdateret konstant. I stedet kan du nyde naturen, lave mad over bål, meditere under stjernerne og fange fisk i åen. Alt sammen aktiviteter, vi alle gør for lidt af nu til dags.