IT sikkerhed er noget som optager flere og flere mennesker, efterhånden som vi bruger en stigende mængde af vores tid på nettet – og efterhånden som mere og mere data akkumulerer om os på nettet.

Læs med her om hvordan du kan lære mere om IT sikkerhed i 2020 og hvad fremtiden siger også om emnet.

Eller læs op på emnet på sider som itloesningen.dk, hvis du interesserer dig for det. Der er der mange gode artikler og information om netop IT sikkerhed.

Informér dig selv

Hvis du har en generel indsigt i IT og interesserer dig for emnet, så ved du sikkert allerede en del om det. Men man kan altid lære mere.

IT området udvikler sig hele tiden og ligeså gør IT sikkerheden. Den IT sikkerhed, vi har i dag, er for eksempel ikke den samme vi havde for blot et par år tilbage eller måske endda blot få år tilbage.

Der er masser af hjemmesider at finde på nettet, hvis du gerne vil vide mere. Du kan læse flere IT artikler her og efter du har opnået den viden du har emnet, så kan du videregive den til dine venner.

Man lærer af at tilegne sig viden, men det sætter sig fast i ens hjerne på en helt anden måde, når man lærer andre om det man ved. Snak derfor gerne med dine venner om det og forklar dem, hvordan de kan sikre sig bedst i 2020.

Læs om juraen

Det er ikke kun selve teknologien indenfor IT sikkerhed vi bør snakke om. De er også selve juraen, der kan være meget interessant at gå i dybden med.

Jura og love er trods alt måder hvorpå vi regulerer opførsel i samfundet. Og efterhånden er der også dukket en del regler op omkring, hvordan vi forholder os i forhold til data sikkerhed.

Ikke kun Danmark har nogle helt specifikke regler og regulationer om, hvordan de håndterer datasikkerhed. På EU plan er der også kommet en del regler frem omkring emnet. Dette kunne være meget interessant at gå i krig med også.

Der er mange forskellige aspekter til emnet data og IT sikkerhed. Og hvis man er oprigtig interesseret om emnet bør man ikke lade sig nøje med kun at undersøge et af områderne. Alle områderne er nemlig forbundet med hinanden og er i konstant sammenspil med hinanden. For at sørge for IT sikkerhed i 2020 og frem bør vi derfor også have et overblik.